Beltéri festékek

Rengeteg kész színből szeretnél beltéri falfestéket választani? Válogass a Héra Prémium falfesték árnyalataiból!
Az új Héra Prémium Clean falfestékkel garantált otthonod hosszantartó tisztasága. 2000 alkalommal lemosható, a felület sérülése nélkül. Ha a 30 készre kevert szín közül nem találsz elképzeléseidnek megfelelőt több ezer szín elérhető színkeveréssel.

Csillogó falakra, ragyogó designra vágysz? Akkor a Héra prémium design metálhatású festékeket neked találták ki!

Csak egy délutánod van, hogy új falakat varázsolj otthonodban? A Héra Gold fehér falfestékkel a profik hatékonyságával festheted ki falaidat.

Problémás falakra? Van megoldás! Probléma megoldó festékek a Hérától! Folttakaró alapozó, penészgátló lemosó oldat, páraáteresztő belső falfestékek. Keresd üzletünkben!

A tartós festés alapja az alapozás. Ha te is így gondolod, akkor a Trinát univerzális alapozóival biztosan elégedett leszel. Ha az alapozással kész vagy, használd a jól bevált Trinát zománcfestékeket!

Fémre, fára, műanyagra? Próbáltad már az új generációs, vizes bázisú
Trinát alapozókat, zománcfestékeket? Garantáltan imádni fogod! Nincs oldószerszag, gyorsan szárad, kültérre, beltérre egyaránt használható.

Üzletünkben elérhető Trinát Mester Termékcsalád festékei, Trinát sprayk, specialitások, mint a radiátorzománc, Skolatex iskolatábla festék és nem utolsósorban Trikolor termékcsalád festékei!

Felújítandó bútor, lazúrozás, parketta lakkozás? Válasszon Lazurán festékcsalád termékei közül! A Lazurán márkanév egyet jelent a tökéletes favédelemmel, minőséggel és tradícióval.

Nyugodt szívvel ajánljuk a Bondex magas minőségű termékeit, ha faápolásról van szó!